Jag vill sova ut.

Hem ljuva hem.

Jag for till Willys med Mamma och company och sedan skjutsade dom hem mig till Skarelito. Vi parkerade oss i hennes vardagsrum och kollade på TV. Ingenting speciellt hände. Så följde hon och Loppan med mig en bit hem och nu sitter jag här med tunga ögon och ett dimmigt huvud. Jag är ganska utpumpad och trött. Funderar på att lägga mig snart så att man hinner sova ut imorgon innan man ska upp och hoppa igen. Julmarknad imorgon på schemat. Sedan när jag kommer hem ska jag inte göra ett piss. Och jag ska sova hela måndagen, hör ni mig?

Jag var så pass trött imorse att jag höll på att slänga min mobil i toalettstolen (skulle slänga min snus) och idag hemma hos Tåwe var jag så trött och seg i huvudet att jag försökte skruva igen en burk med cola. Jag öppnade flaskan för att hälla i colan från burken och sedan tog jag korken och försökte alltså att sätta på den på burken. Det tog ett tag för mig att fatta vad jag höll på med. Otroligt.

Trååkig!

Jag är så uttråkad som det möjligtvis går att bli.
Det kryper i kroppen på mig. Jag har ingen koncentration till att göra någonting. Jag har halvt kollat på två filmer, men klarar knappt av trettio minuter.
Varför kan inte ungarna komma?

Jag klarar inte av att vara ensam en längre tid, inte längre. Fan, jag har blivit för van att vara bland folk varje dag. Inte okej.

It's alive!

Yesterday: Var med Ronja och Skarelito. Fixade tacos, spelade spel, kollade tuben och flummade lite. Somnade jävligt gott runt 1:30 med tanke på att jag endast hade sovit 3 ½ timma natten innan.
Today: Fick inte sova ut. Skulle upp till stan med mamma och Ronja. Ville dö hela dagen eftersom jag har haft fotont sedan jag vaknade nästan. Kom hem för ett tag sedan. Har inte tid att uppdatera - ska snurra runt ett tag nu och sen ska jag hem till Mrs Tåwe för socialisering på hennes altan.



-

Nu sitter jag vid köksbordet med utkik över hallen. Enya ligger nu i skrubben i bädden som vi har ordnat åt henne, och jag hoppas verkligen att bäbisarna kommer snart!
Jag har knappt sovit någonting i natt, eftersom att varje gång jag har hört någonting har jag blivit klarvaken och kollat efter kattungar. Tyvärr vill de inte komma riktigt än, men förhoppningsvis kommer de innan söndag. Can´t wait!

Det är fredag, och det enda jag ska göra ikväll är plugga, städa och peta på hennes mage.

50 saker du inte visste om mig!

 

  1. Jag älskar att läsa – det kanske du visste – men om det är ett bokslut, eller filmslut, jag inte alls tycker om kan jag spendera timmar med att fantisera ihop ett nytt slut.

  2. Jag har läst Sagan om Isfolket flera gånger om. Det är 47 böcker. Jag kunde till och med släktträdet utantill. Människor omkring mig ville döda mig under den perioden.

  3. Ibland när jag ska sova kan jag höra röster precis som i ett radioprogram i mitt huvud. Jag vet inte om jag ska ta det som något dåligt.

  4. Jag är egentligen blond!

  5. Min lilla dåliga ovana med att bita på naglarna har blivit värre. Snart har jag inga naglar kvar.

  6. Jag tuggade sönder några av mina tänder när jag hade läkstaven i läppen. Jag gick till tandläkaren och lagade det, men dagen efter tuggade jag sönder igen. Sedan dess har jag sett ut som en luffare i munnen.

  7. Förut tyckte jag inte alls om cola, nu kan jag nästan inte dricka någon annan läsk.

  8. För några år sedan spenderade jag över 1000 kronor på...ingenting.

  9. Jag kan inte röka utan att prata med någon, därför måste jag ringa till folk om jag är ensam.

  10. På tal om att vara ensam, jag klarar inte av det längre. Förut kunde det gå veckor utan att jag gjorde något speciellt – nu blir jag rastlös och börjar prata med mig själv efter någon dag.

  11. Om jag kunde skulle jag köpa kattungar hela tiden!

  12. Om jag har börjat spela The sims kan jag sitta i timmar. Jag tycker inte ens att det är roligt.

  13. En av mina naglar, den korstaste av dem, heter Olle. Han mår bra.

  14. Jag älskar att sitta och prutta ikapp med folk. Jag finner det hemskt underhållande.

  15. Jag har en tendens att göra ifrån mig djuriska läten om någon utan förvarning skulle slå på en video med en riktigt snygg kille.

  16. Förut kunde jag inte dricka oboy utan att spilla. Det var ALLTID chokladfläckar på mina tröjor.

  17. Jag och Katrin hade en barbieklubb när vi var små.

  18. När jag ska ha mens måste jag ha choklad. Hehe. Jag sitter och äter choklad nu. Hehe.

  19. Jag har världens mest vidrigaste skratt på morgonen.

  20. Jag lyckades tjuvröka i tre år utan att någon av mina föräldrar märkte någonting. Sedan valde jag att berätta, för det var för jobbigt att inte kunna röka hemma.

  21. I guns n roses video Don´t cry dör Slash. Jag började gråta första gången jag såg den, och nu klarar jag inte alls av att titta på den.

  22. Jag fnissar alltid till då jag pruttar. Om ingen annan hörde den måste jag säga ”Hehe. Jag fes”.

  23. Första gången jag såg skräckfilm var då jag var sju år (vad jag kommer ihåg). Då hade mamma somnat i soffan med Djurkyrkogården på tv, så jag satt och såg den där själv. Sedan dess har jag blivit immun mot skräckfilmer.

  24. Det finns dock ett undantag! Jag skrek som en tjej tre gånger då jag såg The haunting in Connecticut.

  25. Jag tycker det är jätteroligt att se folk ramla på stan.

  26. Om jag ser någon gå in med en tänd cigarett på någon affär kan jag skratta åt det hur länge som helst. Till exempel för någon dag sedan kom det en gubbe och frågade efter en cigg. Jag gav honom en, sedan gick han in på smedjan efter att han hade tänt den. Det tog ett tag innan jag lyckades släppa det.

  27. Under en period spelade jag The sims så mycket att jag började drömma om det.

  28. Jag har aldrig brytit något ben, men har alltid velat veta hur det känns.

  29. Jag skolkade från skolan för att kunna vara hemma och läsa Twilight. Detta är någonting jag egentligen inte vill erkänna.

  30. Jag tycker att bajshumor är den roligaste humorn.

  31. Jag blir lätt kär i manliga huvudroller.

  32. Det finns vissa låtar jag älskar, men som jag aldrig skulle erkänna för någon. Shaw vet en av dessa låtar dock! Hehe

  33. Olle blev precis ännu mindre.

  34. Jag HATAR att städa, men kan dock få ryck ca två gånger om året. Om jag inte tar chansen till att riktigt storstäda då, blir mitt rum aldrig riktigt rent.

  35. Jag har ett litet beroende av att köpa filmer och böcker.

  36. Samma dag som jag får pengar måste jag köpa något, annars mår jag dåligt.

  37. Jag längtar verkligen tills jag ska börja läsa på Univeristetet.

  38. Jag kan inte lyssna på May it be och Only time med Enya.

  39. Jag såg Pirates of the Caribbean tre gånger på bio. Det skulle dock bara bli två gånger, sista gången fanns det inget annat roligt att se.

  40. Ibland när jag åker bil får jag lust att öppna bildörren och slänga mig ut ur bilen, endast för att se om det är sådär tufft som det är på film.

  41. När jag sitter på toa kan jag börja prata brittisk engelska med mig själv. Riktigt underhållande ibland.

  42. I brist på annat att göra kan jag stå i timmar och göra roliga grimarser i spegeln och skratta för mig själv.

  43. Jag måste döpa en av katterna till Tåwe Jr. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.

  44. Jag önskar att jag bodde i världen jag och Shaw har kommit på.

  45. Jag tycker inte det är speciellt kul att sitta vid internet, ändå jag kan göra det i timmar.

  46. Jag har alltid sjal på mig. Utan det känner jag mig hemskt naken.

  47. Jag kan inte koka mjölksåser. På något sätt blir det alltid brännt.

  48. Jag har fått en av mina bilder publicerad i Kuriren.

  49. Jag längtar tills jag blir gammal och får hamna på ålderdomshem. Det kan bli riktigt roligt, hehe

  50. Nej, denna orkar jag inte med, detta var grymt jobbigt!



POR QUÈ?!

Läste just att Dessie (en av bloggvärldens största fjortis och jubelidiot) lyssnar på Guns and Roses. Det är hennes "dolda" musiksmak och hon gillar tydligen Paradise City. Bara jag som känner hur väggarna kommer närmare? Hur det blir tufft att andas? Hur svetten börjar rinna nedför ryggen? Hur ett illamående bubblar upp i magen? Bara som just nu skäms så mycket att det är olidligt? Herregud.

Herregud.
HERREGUD.

Jag blir hemskt upprörd. Hon förstör underbar musik med hennes närvaro. Vad är det med fjortisar och rock? Först lyssnar dom endast på house. Ingenting annat än house och kanske lite Britney Spears eller Katie Perry för att det är poppis. Sedan ska dom helt plötsligt bli rockers. Och det blir så pinsamt. Och jag blir så upprörd. Nu måste jag vara en typisk tjej och hämta någonting och tröstäta. Och sitta ihopkurad i ett hörn ylandes till Live and Let Die och lugna ner mig själv.

Musik fjortisar inte kan lyssna på utan att jag blir upprörd:

Guns and Roses, Motley Crue, Thin Lizzy, Def Leppard, Janis Joplin, John Lennon, Bob Dylan, Kalle Baah, Billy Idol och Iggy Pop. Jag blir hemskt upprörd om det inträffar så ni vet.



2 starka fördomar.

Hur kommer det sig att det finns 2 väldigt starka fördomar om tjejer? Och alla (som själv gör det) tror att det är så för varje tjej på planeten. Inget undantag alls.

1. Äter tonvis med choklad när man har mens.
Vilken jobbig myt. Jag blir inte chokladsugen för fem öre - inte mer än normalt. Vilket är nästan aldrig. Varför skulle alla tjejer helt plötsligt bli chokladmonster bara för att dom har mens? Löjligt. Jag går bara runt och är lättirriterad hela tiden och förbannar min omvärld.

2. Alla tjejer fullkomligt älskar filmen The Notebook.
Nej, så är det inte alls. Jag hatar den där filmen! Den är så sliskig och förutsägbar. Jag vill kräkas på den! Av den! Sedan säger alla brudar "Har sett the Notebook! Gud vad vackert! Haha ja, alla tjejer förstår ju hur jag känner mig just nu..." Nä? Jag fattar inte? Känner du som jag? Hopplöshet och illamående? Vad fan är det du känner egentligen?

Jag kan inte komma fram till om det är jag som är normal eller om det är omvärlden som är konstig (skojar bara) Äh, klart man kan äta choklad under röda månaden och gilla den där filmen - men dra inte med mig över samma kant. Herregud, det kan bli ganska frustrerande ibland. Hädanefter när tjejer börjar fnissa och ha sig om någon nämner Notebook ska jag kontra med att hysteriskt börja kvälja framför dom.

Native Americans.

Som ni vet är jag intresserad av att studera indianernas kultur och historia. Tills nu har jag inte hittat kurser om dom. Men nu hittade jag en kurs om indianerna från Nordamerika på Studera.nu. Jag kan inte studera om dom nu, men nu vet jag iallafall att det finns en sådan kurs tillgänglig. Jag skickade nyss ett mail till studievägledaren på Korrespondens Gymnasiet och hörde med henne om man studerade någonting om indianerna/nordamerika i Historia A-B-C på Samhällsvetenskapen. Förhoppningsvis gör vi det. Håll tummarna!











Usch.

Jobbig dag.

Upp och hoppa 7:00 och sedan iväg med bussen 7:30. Jag såg ut som en knarkare imorse. Mina ögon var sprängröda, mitt ansikte var uppsvullet och mitt hår stod åt alla kanter. Det var ingen vacker syn. Vi kom fram till Folktandvården och där inne.. Ja, dom fotograferade mig, kollade på mina tänder, pratade och sedan fick jag fara. Ska till röntgen om ett tag och sedan efter det ska dom prata om vilken behandling jag ska ha och sedan får jag väl tandställningen antar jag. Hoppas det blir snart.

Jag och mamma satte oss på Börje Olssons innan stan öppnade och ja.. Inte fan vet jag. Vi gick runt. Vi hittade en julstjärna till mig på Indiska. Sedan for vi hem. Jag är dödstrött. Jag kommer vara en zombie ikväll. Men jag ska inte sova. Jag ska knarka kaffe och coca-cola.



-

Idag är jag DÖD. Att hålla ett öga på katt och försöka sova samtidigt är inte det lättaste.

And in this corner weighin in at 850 pounds, Guns N' Roses.

Guns N' Roses.

Dom är den största anledningen till att jag hade gett upp mitt liv för att transporteras tillbaka till det sena 80s. Jag kan endast tänka mig hur det skulle kännas att stå och trängas med tusentals personer och skrika sig hes till Double talkin' jive och skita i att man bränner sig på tändaren man har i luften medan Slash spelar första solot i November Rain. Wow, det hade varit mäktigt.

Det här bandet passar till allt. Det finns en låt till varma sommardagar då man bara vill ligga ner i gräset och kedjeröka. Det finns en låt som passar till dimmiga utekvällar med ölflaskor. Det finns en låt som passar till när man är lycklig, glad, apatisk, deprimerad, förbannad, neutral. Herregud, jag blir fan genuint lycklig av att bara tänka på dom. På alla gitarriff, varje melodi, alla trumslag, Axl Roses stämma som passar till både lugnt och till galet. Jag önskar att varje originalbandmedlem kunde samlas och fara ut på en världsturné. Det är ett band jag skulle gå över eld och vatten för. Om jag inte har råd? Skitsamma. Jag säljer min dator. Jag säljer min systemkamera. Jag hade troligtvis sålt min själ till Djävulen för att få se det riktiga Guns N' Roses uppträda.

Det här bandet är rockhistorians största rockband. Efter Guns N' Roses var alla andra ganska bleka och tråkiga i jämförelse. Jag älskar dom. Dyrkar dom. Skulle be till dom om det var möjligt. Offra en Jack Daniels varje söndag. Tänka sig att det finns vissa som säger att detta är Djävulens musik. Stackars små tragiska människor som aldrig får uppleva det jag och hundratusentals andra människor gör. Och om det nu skulle vara så att Guns N' Roses är Djävulens musik - måste jag säga att Djävulen har mycket bra musiksmak. Om Guns N' Roses hade varit en religion hade jag varit fundamentalist.

Un-fucking-believable I say.

Hittade nyss en video där Slash sjunger It's so easy.
Wow, jag trodde inte det var möjligt, men - han blev precis snyggare.

(väldigt onödig fakta för er - väldigt nödvändig fakta för mig, hehe)



Jag har ingenting att göra, amigos.
Jag ska upp om precis 6 timmar och 27 minuter. Jag är inte trött för fem öre ska jag tillägga. Hur kommer detta att gå? Snacka om att jag kommer behöva ta mig en powernap när jag kommer hem igen. Annars kommer jag vara så gott som död imorgon på eftermiddagen. Äsch. Nu ska jag kolla lite på en annan film (Sunshine Cleaning) och så önskar ni mig lycka till. Ja?

Jevligt less.

Jag är skrivsugen med bloggen fungerar inte som den ska.
Det tycker jag är jävligt ruttet.



BILLY IDOL

En av åttiotalets bästa.
(Dock syns inte youtubeklipp i bloggen just nu - varför..?)













'Sup amigos.

Mia: Jo, det behöver jag visst. Jag vill inte bo i Göteborg på heltid. Men jag vill däremot kunna fara ner till Göteborg när jag blir sugen på en riktig god kebab och sedan se ett par filmer medan jag käkar upp kebabrullen. Likamed att jag behöver en lägenhet med ett hemmabiosystem. Och för att kunna flyga ner till Göteborg när som helst behöver jag ett privatflyg. Så jo, jag behöver 140 miljoner kronor för att äta Sveriges godaste kebab. Annars blir det ju bara en gång per år och det är ju alldeles för litet.

Skarelito kom hem till mig runt .. jag kommer inte ihåg när det skedde.
Lillmuppen snodde en pizzaslice till mig som frukost och sedan for vi till stan 14:25 och mötte upp min mamma. Hon bjöd oss på lunch/middag på Sub och sedan spanade jag och Skarelito runt innan hon tog bussen till Behan. Jag följde dock med mamma och mi systra till Dollar Store, Skokanonen och Willys. Jag var ju tvungen att hjälpa mamma att julstäda/pynta idag. Herregud vad mycket skit man samlar på sig under åren.

Nu är jag förbannat trött.
Vilket är bra - eftersom jag ska upp 06.30 imorgon och fara till tandis. Det tar emot. Men senare blir det iallafall tacos med Skarelito och min kusin. Loppan kommer också - jag ska terrorisera honom. Sedan vet jag inte vad som händer och sker resten av helgen. Julmarknad på lördag. En anledning till att fara till stan och göra ingenting. Nu ska jag ut med soporna och sedan äta någonting. Au revoir!

Edit: Jaha. Det är inte alls julmarknad på lördag. Det är ju på söndag. Fuck off.