Fredag

Godmorgon!

Vaknade upp för cirka 50 minuter sedan. Lite stel i kroppen, men annars ingenting speciellt. Blev ju att fara till Fiskekyrkan igår. Först satt vi och förfestade. Det var ett par stycken från Tåwes klass, och sedan kom Gabbz, Malin och deras vän. Jag hade det trevligt iallafall. Trevliga människor!

Sedan blev ju klockan runt 22:00 och det kom mer folk. Så vi gick ner till nedervåningen och satte oss där istället. Sedan, mjaa, satt man ju mest och socialiserade. Ja, fast 90 % av tiden stod vi ju ute på rökplatsen. Det kom inte så mycket folk, men vad gör det? Jag hade det iallafall jättetrevligt. Och härligt att inte vakna upp bakis idag! Jag vet inte vad som hände med min hjärna igår, men jag blev inte full. Jag blev bara social. Vilket iofs är bra.

Äsch, roligt var det iallafall och sedan kom Mia och hämtade upp mig, Tåwe och Bea runt 2:00. Däckade på en gång när jag kom hem. Nu ska jag fortsätta kolla runt ett tag och sedan ska jag plugga. Ingen idé att lata sig om man inte är bakis. Ska ju göra uppdrag/prov 1 på söndag.


2010-04-02 @ 09:57:17

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback