Vi måste ta tag i boken nu. På riktigt.

Vi har inte pratat bok på mycket länge nu. Sitter och fantiserar ihop olika scener just nu och kollar igenom mappen där vi har samlat alla bilder, texter, osv. Känner att jag saknar boken. Det känns som att den "världen" ligger alldeles för långt borta just nu. Förut låg den mycket nära - hela tiden. Som att man kunde sträcka ut handen och röra lätt vid den. Men nu är det bara diffust. Som att man måste kisa för att se ordentligt.

Vad som har stoppat oss vet jag inte - vet bara att det är alldeles för lång mellan dom få gångerna vi bestämmer oss för att prata om den. Vilket är jobbigt. Jag vill att den här boken ska bli färdig. Jag vill att den ska säljas. Jag vill att människor ska ta del av den. Om den blir en best-seller skiter jag i. Om det finns 20 okända personer som älskar den är jag nöjd. Jag begär inget mer än det faktiskt. Jag vill helt enketl bara hålla i den och känna att jag, för första gången i mitt liv, har lyckats att skapa någonting stort! (Sedan att skriva en best-seller 2010 kan ju bli lite avancerat eftersom det enda som säljer just nu är sexiga vampyrer, romantiska komedier och.... vampyrer, ja.)

Sitter och lyssnar på Sultana av Corner Stones Cues. Jag är bra på att leva in mig i scenerna vi har till boken. Jag ser psyk ut när jag gör det. Sitter med uppspärrade ögon och kollar in i datorskärmen. Jag kan ju dock inte berätta vad jag tänker på. Det kommer ju senare. Den dagen denna blogg blir kvar. Men hon som ska fixa våran blogg verkar ha gått upp i rök - så jag har ingen aning om när det blir.

Äh, vad jag ville komma fram till, var att jag saknar våran bok så mycket att det gör ont.
Tack för mig.




MSN-ljud

Jag vet inte om det är golven/väggarna som är tunna här, eller om det är någon av mina grannar som helt enkelt har väldigt högt ljud på sin dator just nu.

Med tillhörande bas av musik, hör jag detta hela tiden:



Psykbryt? - Check!


Howdy

Lugna puckar.

JAHA! Nu har Freja farit hem. Nu är det konstigt tyst. Inte ett litet vilddjur som sitter bredvid en och piper och kollar upp på en med ledsna ögon som säger: "Shaaaw, leeek meeed meeeej." Tråkigt. Gah, jag behöver en hund, nu. Jag ska fan boka in en dag i veckan - en leta-efter-bra-uppfödare-dag. Sedan ska jag fan sitta från 09:00 till 22:00 tills jag hittar någonting. Word.

Svammel, svammel, svammel...
Sköt upp mitt prov till imorgon istället. Det är för mycket att lära sig på en och samma gång. Skönt att ha en extra dag på sig att lära sig allting. Very well then, då ska jag ta mitt pick och pack och dra något gammalt över mig för resten av kvällen. Rätt död ikväll. Gick upp 09:00 och somnade 04:30. Nice.


Spets....?

Btw,

Tikskydd behövs ju. Men behöver en hund verkligen en spetstrosa? Fan vad sjukt.



= Inte okej


Houston, we have a problem.

Jag misstänker att Freja löper.

Oh fuck.

Ska bygga ihop en tillfällig trosa med binda till henne nu. Fast den kommer ju glida ner under natten. Kanske kan jag knyta fast den? Näe, det kanske man inte kan göra. Och att klippa ett hål i trosan går ju, men... Det får ju som inget fäste runt magen. Hur fan ska jag göra? Äh, får väl bre ut ett lakan i nedre delen av sängen och låta henne sova där under natten. Det blir nog bra.


Tiesto sviker oss norrlänningar ännu en gång.

Jaha.

Ännu en gång har Tiesto varit i Sverige.


Självfallet var han i El Stockholmo. Som vanligt - var annars? You son of a bi.. Kom till Norrland. Kom till valfri nattklubb (han skulle kissa på sig av skratt) och spela upp Adiago for Strings för oss! Vi kan hyra Coop Arena för din skull. Eller, jag bestämmer ju inte, men jag kommer personligen bajsa på Luleå Kommun gubbarna om dom tackar nej till det beslutet. Men snälla, kom hit. Jag vill lyssna på din musik medan jag frenetiskt står och hoppar upp och ner på ett flimrande dansgolv. Det vill jag göra. Så kom nu.

Btw, Janna: Pillret knappade in rätt mycket, hörru. Hon blev fett busig och skulle börja jaga snöflingor. Fick nästan ligga på henne när vi var ute och kissade för att hon inte skulle hoppa upp och ner. Plus att vi träffade en annan hund *jajks* Sedan la jag en kall handduk på benet medan hon sov och nu stödjer hon mer på benet. =)


Flygande vampyr?

Jag började fnissa hysteriskt när jag såg att Kellan Lutz är med i den här videon. Jag drömde om honom inatt.
Vi var någon sorts vampyr som kunde flyga. Det var lite småkul, för då man skulle lyfta var det ungefär som att simma upp i luften tills man kom upp i rätt höjd.
Underhållande.



Vet du varför?

I vissa böcker står det författarens namn och bokens titel längst upp på sidorna, på varje blad. Varför gör det det? Är dom rädda att människor helt plötsligt glömmer bort vad de läser, och kan snabbt kolla upp det utan att behöva kolla på framsidan?
Nej, det är obegripligt.

jag lever!

Okej, jag fick det att låta som att jag dog inatt. Att ha ont och vara trött verkar inte vara en bra kombination till att skriva i bloggen.

Här är jag - jag lever!

Läskigt.

Just det!

Freja är läskig. Igår satt jag i mitt rum och kollade på film, när jag plötsligt hör hur Freja börjar morra. Sedan skäller hon till. Jag går ut för att kolla vad det var och då ligger Freja och kollar in i väggen. Jag ber henne sluta och sätter mig ner för att ja, inte vet jag, klappa henne eller vad jag nu gjorde. Så Freja kollar på mig och sedan märker jag hur hon kollar bakom mig (in i en annan vägg) och vickar på huvudet. Som att någon stod och pratade med henne. What!

Höll på att kissa ner mig. Metherfekking ghostdog, du skrämmer mig!


Lördag.

Freja väckte mig 8:30 imorse. Sedan när jag hade vaknat till, så blev lilla korven väldigt glad och lade sig ner på min huvudkudde. Trodde att hon skulle börja tvätta min arm, som hon alltid gör när vi har vaknat. Men nej, hon ville tydligen väcka mig för att sedan somna om själv. Så jag klämde in mig bredvid henne och somnade också om. Fast 30 minuter senare vaknade jag och kunde inte somna om.

Så vi kom upp och sedan ut för att pissa/bajsa. Träffade på en snubbe som ville klappa på lillen. Han berättade att han hade haft en för 10-12 år sedan. Sedan stod han och sa staaackarn! ett ganska bra tag. Jag, som var nyvaken och fördjävlig, ville helst springa därifrån, men det hade ju varit en aning otrevligt. Men vi kom in. Sedan dess har hon legat och dragit sig.

Hon går fortfarande på 3 ben, men det var ju för att hon blir stel när hon har vilat mycket sa Janna. Tur det, trodde att jag hade gjort någonting med henne, även fast hon mest har legat ner och inte sprungit runt eller gjort någonting hastigt. Det enda "dåliga" hon har gjort är att ställa sig sakta på bakbenen mot min kusin, mamma och syster, men då har jag lyft ner henne så att hon landar mjukt och försiktigt. Så, ja.. Fast jag märkte imorse på promenaden att hon började stödja mer på benet efter ett par minuter. Så det tar väl ett tag innan hon stödjer på benet eftersom hon är stel och sover så mycket.

Shit, det är jätteroligt att ha henne här, men jag kommer få magsår av allt oroande. Vill ju inte göra någonting fel med henne - så att hennes sjuka blir värre. Men jag är lite för töntig, det vet jag. Men jag är ju inte van vid det här. Fattar inte hur Janna pallar det - jag hade gått in i väggen av stress och oro efter bara ett par dagar, hehe. Very well, slut på hundsnack, nu ska jag spela och sedan ta det lugnt.




Hmpf

Jag vill gråta. Jag vill lägga mig på golvet, sparka med benen och skrika rakt ut.
Min nacke/axlar tar kål på mig. Jag har inte kunnat somna än för att det är en konstant värk i axlarna och ibland i nacken. Jag vet inte hur många gånger jag har varit upp, lagt mig i soffan, ställt mig och börjat stretcha, tänt lampan och börjat läsa osv.osv.osv.
Det enda jag vill är att sova.
Jag är så trött.
Får jag inte sova snart börjar jag gråta. På riktigt.

Vi välkomnar vilddjuret.

Nu är Frejan hos oss igen.

Hon är söt, men innan Louie hade farit hem ville jag lägga mig ner och skrika. Hon var lite jobbig. Men nu när Louie har farit hem och jag har tvingat ner hon i sängen är det lugnt. Nu ligger hon och sover. Är lite paranoid av mig och vill helst inte att hon ska röra sig alls. Varför finns det inte permobiler för hundar? Det hade ju varit perfekt. Då hade hon kunnat susa runt i lägenheten hur mycket hon ville, hehe.



--

Min kropp är öm. Den har ont överallt. För mycket sömn och för lite mat. Under de senaste 24 timmarna har jag sovit 20 av dom timmarna.
Jag har dessutom inte vågat äta något annat förutom ett äpple igår, och druckigt något glas läsk - spydde bara upp vattnet jag drack.

Så, jag är inte på topp just nu. Not at all.

Jag hatar Luleås tandläkare.

Sitter och käkar flourtabletter.
Smakar bajs, men det är lugnt. Jag har tydligen för hög kariesaktivitet i munnen. Vad roligt det är att min tandläkare och min tandhygienist säger det till mig. Eller just det, hold up, dom gjorde ju inte det. För ett bra tag sedan sa dom till mig att jag inte fick dricka cola under veckodagarna och att jag skulle borsta mina tänder riktigt noga. Very well then, tänkte jag och gjorde som dom sa. Sedan dess har min tandhygenist sagt till mig att det ser jätte fint ut och att jag har blivit duktig på det. Min tandläkare har inte heller sagt någonting om det.

Och nu måste jag vänta ännu längre på att få tandställning. Kariesaktiviteten måste lugnas ner, annars kan mina tänder rasa ihop, eftersom det är svårt att laga hål med tandställning. You bitches. Om ni hade sagt det här till mig för ett bra tag sedan hade jag inte haft dom här problemen. Alla tandläkare verkar vara oprofessionella. En tandläkare sa till mig att jag hade åtta (!) hål. Sedan när jag böt tandläkare hade jag bara 1-2 hål i tänderna. Normalt? Knappast.

Sådärja.
Nu har jag avreagerat mig och nu ska jag käka pizza.